Over de Graaf

Het begon allemaal in 1952..

Het gescheiden inzamelen van afval zit in onze genen! In 1952 begon Jaap de Graaf al met het gescheiden ophalen van papier bij bedrijven.

Het zien van afval als grondstof was toen al zeer vooruitstrevend en deze innoverende instelling hebben wij nog steeds! Zo zijn we vandaag de dag een professioneel landelijk afvalbedrijf gespecialiseerd in het gescheiden ophalen en recyclen van alle afvalstromen die je kan bedenken. ZeroWaste noemen we dat, wij zien geen afval maar juist grondstof! De duurzame producten gemaakt van je afval leveren wij graag weer aan je terug.

Duurzame producten voor iedereen

We zoeken steeds naar nieuwe manieren om jouw afval altijd zo duurzaam mogelijk in te zetten en het cirkeltje weer rond te maken. Doe je met ons mee? Wij kijken graag samen met jou naar een mooie duurzame toevoeging voor jouw organisatie. En vertellen je precies wat we met jouw afvalstromen doen en wat we er weer van maken.

Duurzaam maar niet duurder

Maar waar moet je nu beginnen? Met je afval beter scheiden, meer spullen hergebruiken of gerecyclede producten aanschaffen? Wij helpen je graag op weg. Met een advies op maat voor je bedrijf, bomvol duurzame oplossingen die binnen jouw budget passen. Want dat vinden we heel belangrijk. Verduurzamen van je afval vraagt wel wat meer tijd dan 2 minuten, maar iedere stap die je maakt telt direct. Voor het milieu en voor je portemonnee.

Samen aan de slag

Neem de duurzame stap naar circulair ondernemen. Ga snel met ons als partner aan de slag! Wij helpen je graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij recyclen afval tot duurzame producten. Stap 1: Afval verzamelen. Stap 2: Afval verwerken en recyclen. Stap 3: Terugleveren van duurzame producten.