Duurzame producten voor iedereen, duurzaam maar niet duurder.

We blijven ons continu ontwikkelen om afval altijd zo duurzaam mogelijk in te zetten. Wij streven hierbij altijd naar circulariteit.

Online duurzaam inkopen

Doe je met ons mee? Wij kijken graag samen met jou naar een mooie duurzame toevoeging voor jouw organisatie. Al is het tegenwoordig al heel eenvoudig om duurzaam in te kopen! Zo is onze Product for Product webshop speciaal ingericht om je te adviseren bij het maken van een duurzame keuze. In één oogopslag zie je welke producten het duurzaamst zijn door het groene duurzaamheidslogo, een rondje van blaadjes. Ga je voor de duurzaam inkopen? Dan kan je eenvoudig binnen elke categorie op 'Duurzame keuze' filteren. Zo weet je zeker dat je een duurzame keuze maakt!

Bomendonatie

Wij zijn in samenwerking met hulporganisatie ZOA een eigen bebossingsproject gestart in Ethiopië waar wij je hulp goed bij kunnen gebruiken. Met lokale bewoners uit het vluchtenlingenkamp Jewi in Gambella en de gastgemeenschap uit het omringende gebied worden er bomen geplant in een uitgeput natuurgebied om een toekomst te creëren voor deze mensen en CO2 uitstoot te compenseren. Wanneer je in onze webshop producten bestelt ontvang je automatisch groene punten. Deze kan je eenvoudig inwisselen voor een bomendonatie aan ons eigen bebossingproject in Ethiopië! Een heel mooi project om je groene punten aan te doneren of je eigen CO2 uitstoot mee te compenseren!

Wij recyclen afval tot duurzame producten. Stap 1: Afval verzamelen. Stap 2: Afval verwerken en recyclen. Stap 3: Terugleveren van duurzame producten.